Dronningen i Hanstholm

Den 30. august viste Thy sig fra den smukkeste side og Vi var klar til at modtage Majestæten der kom sejlende på det smukke kongeskib. Besøget gik ud på at indvi havneudvidelsen, besøgscenteret for Nationalpark Thy, se det nye Cold Hawai Inland ved Thisted, opleve livet på Gyrupgård m.m.
Dronningen skulle holde pause, inden frokost og spise dessert,  i Maskinrummet på Hanstholm Fyr og her fik jeg tilbuddet om at udsmykke væggene. Der blev hængt tekstilkunst op med Færøerne, et med vores landskab i Thy, to med blomster og have, flere med fugle, Janten (båden), Ballets Dronning og en lille udstilling af mindre broderiting.
Udstillingen ses på Hanstholm Fyr som Dronningen så det til den 3. sept. kl. 13.00. Herefter bliver udstillingen flyttet til Østlængen og kan ses til og med den 26. sept. Åbent fredage, lørdage og søndage kl. 11 – 16.00. Der udstilles desuden mindre billeder ved indgangen til Fyret i samme periode.

Seneste artikler